Werkwijze

Persoonlijke bertrokkenheid en de wens van de klant, zijn leidend in de werkwijze van Ginolica.

Oriënterend gesprek

Nadat u mij benaderd heeft voor een website, systeem of grafisch werk, maken we een afspraak om te kijken wat uw wensen zijn en welke dienst of diensten van Ginolica daarbij aansluiten.

De bedoeling van dit gesprek is om naast het in kaart brengen van uw wensen, ook een goed beeld te krijgen van wat u mooi vindt.

Het doel van Ginolica is om een product te leveren dat uitstraalt waar u en/of uw onderneming voor staat. Zo is het heel goed denkbaar dat we samen iets ontwikkelen, wat ikzelf minder mooi vind, maar waar u heel enthousiast van wordt.
 Daar is niets mis mee, het is uiteindelijk uw website, systeem en/of drukwerk.

Offerte

Aan de hand van ons gesprek, maakt Ginolica een offerte van de te leveren diensten en de kosten voor eventuele extra werkzaamheden. Deze offerte kunt u binnen 24 uur na ons gesprek tegemoet zien (tenzij anders aangegeven) en is 4 weken geldig. Tevens wordt er een indicatie gegeven over de leverdatum van de gewenste dienst(en).

De ontwikkeling

Wanneer u het Ginolica gunt om uw website of systeem te verzorgen, wordt er een ruimte op de server van Ginolica gereserveerd. Daar zal het product ontwikkeld worden. Deze wordt doormiddel van een inlogscherm beveiligd, zodat alleen de mensen waarvan u het wenselijk vindt, het proces van ontwikkeling kunnen volgen. Wanneer u gekozen heeft voor een dynamische oplossing met het ADS-systeem van Ginolica, is het mogelijk om de website helemaal te vullen met pagina’s en content tot deze klaar is.

Tevens wordt de hosting en domeinregistratie of verhuizing geregeld.

De ontwikkeling, hosting en domeinregistratie, geschiedt pas na het betalen van het starttarief en de kosten voor hosting en domeinregistratie. Eventuele andere kosten worden betaald bij oplevering van de website (tenzij anders afgesproken). Bekijk de tarieven

Oplevering

Wanneer de website of het systeem helemaal aan uw wensen voldoet en klaar is om gelanceerd te worden, wordt deze na betaling van de eventuele openstaande bedragen, op uw server-ruimte gezet en gekoppeld aan uw domein.

Nazorg

Vanaf de datum waarop de website of het systeem geleverd is, lever ik u nog twee maanden nazorg waarin ik kosteloos kleine correcties voor u uitvoer. Te denken valt dan aan kleine tekstcorrecties. Grotere correcties zoals herschreven paragrafen etc. worden apart in rekening gebracht. Dit geldt ook voor het implementeren van extra functionaliteit.

Na het verstrijken van deze nazorg-periode, worden alle correcties en aanpassingen normaal verrekend.