Module en/of plug-in op verzoek

Extra functionaliteit nodig?

Graag maak ik een module of plug-in voor u die aansluit bij uw specifieke wensen

Filosofie achter het Ads-systeem

Elk bedrijf is anders en daarmee ook elke website. Hierdoor heeft niet iedereen dezelfde behoefte voor zijn/haar website. ik ben zelf een grote voorstander van producten die niet meer doen dan wat je van ze vraagt. Daarom is het ADS-systeem van Ginolica uitgerust met een basis-pakket aan mogelijkheden Daarnaast is dit basis-pakket uit te breiden met extra modules, zoals elders beschreven.

Extra functionaliteit

Toch kan het voorkomen dat u wensen heeft waarin de beschikbare modules niet voorzien. Neem dan gerust contact op. We nemen dan samen door wat de specifieke wensen zijn en kijken of dit te realiseren is in een module of beter gebruik gemaakt kan worden van een plug-in. Na het contact kom ik met een voorstel, gekoppeld aan een vrijblijvende offerte. Mocht u akkoord gaan met het voorstel en de offerte, dan wordt de module of plug-in ontwikkeld en geïntegreerd in uw versie van het ADS-systeem.

Defenities

Module:
Een Module is een op zich zelf staande eenheid die een bepaalde functionaliteit afbakent en die u meestal vanuit het hoofdmenu kunt benaderen. Voorbeelden van Modules van het ADS-systeem zijn de 'Berichten-module' en de 'Galerie-module'
Plugin:
Een plug-in is een stukje functionaliteit, die gekoppeld kan worden aan een specifieke pagina(‘s) en wordt vaak vanuit het pagina-overzicht benaderd. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld: de mogelijkheid om bij elke pagina een wervende kop te plaatsen, of om per pagina te kiezen tussen verschillende lay-outs.