Galerie module

De galeriemodule is speciaal ontwikkeld voor ondernemers die bijvoorbeeld hun product willen laten zien via een portfolio. Denk daarbij aan, fotografen, grafisch ontwerpers en kunstenaars. Heeft u behoefte aan een portfolio van uw werk op uw website?

Voor slechts eenmalig € 100,- krijgt u toegang tot de 'Galerie module' van het ADS-systeem van Ginolica.

Wat krijgt u?

  • Eenvoudig aanmaken van nieuwe galerieën
  • Eenvoudig vullen, sorteren, en aanpassen van de aangemaakte galerieën
  • Mooie gebruiksvriendelijk interface die u niet in de weg zit, maar juist helpt bij het organiseren van uw galerieën.
  • Inclusief uitgebreide handleiding
  • Inclusief 45 minuten training.
  • Geheel aan te passen aan uw eigen wensen, als de standaard oplossing niet toereikend is. (tegen meerprijs).
  • Naadloze integratie met de rest van het ADS-systeem

Sorteren

Wanneer u afbeeldingen laadt in een galerie, wordt de volgorde van de afbeeldingen bepaald door de volgorde van uploaden. Dit is meestal niet wenselijk, en daarom kun je de volgorde heel makkelijk veranderen door de afbeeldingen te verslepen.

Geheel aanpasbaar

De galeriemodule komt standaard met voor elke foto de mogelijkheid om een titel en een beschrijving mee te geven. Maar dit is uit te breiden of te beperken naar uw wensen.
Tevens is het mogelijk om IPTC gegevens automatisch in te laten lopen.

Responsive design

Steeds meer mensen bekijken website op verschillende apparaten, van desktop tot mobieltje. Als u kiest voor het Ads-syteem van Ginolica weet u zeker dat uw bezoekers altijd uw website zien, aangepast aan het apparaat waarop zij uw website bezoeken.

Dia voorstelling

Als een bezoeker van uw website op een van de afbeeldingen klikt verschijnt er een lightbox met de aangeklikte foto groot in beeld, (maximaal de maat die we hebben afgesproken en niet groter dan dat er op het scherm past).
Er kan met de muis/vinger of het toetsenbord genavigeerd worden naar de volgende of vorige afbeelding en als er op de ▶ knop gedrukt wordt, start er een slide-show. Bekijk hier een Demo

Hier ziet u een demonstratie hoe uw galerie er voor uw bezoekers uit zou kunnen zien.