Het Ads-systeem is het CMS van Ginolica

Als u kiest voor de dynamische oplossing, dan krijg u naast de website die de bezoeker ziet (front-end genoemd), ook toegang tot de back-end van uw website. In deze achterkant van uw website kunt u de website beheren door het aanmaken van pagina's en deze te vullen met content.

Ads staat voor 'Achter de Schermen' en is het eigen CMS-systeem (content management systeem) dat door Ginolica is ontwikkeld. Het Ads-systeem richt zich op het gebruikersgemak voor de beheerder. Maar net zo belangrijk, de keuzes binnen het systeem zijn gericht op de bezoeker van de website en hierdoor scoort deze ook goed bij zoekmachines.

Gebruikersgemak

Om het gebruikersgemak te vergroten zijn er veel intuïtieve functies ingebouwd waardoor extra handelingen worden voorkomen. Een aantal van deze functies zijn:

 • Pagina's aanmaken in slechts een paar klikken.
 • De volgorde van de pagina's veranderen door te slepen.
 • De mogelijkheid om pagina's (tijdelijk) onzichtbaar te maken.
 • Pagina’s kunnen bewaren vóór ze te publiceren.
 • Een inspector-paneel waarmee je snel en makkelijk content op de pagina plaatst en aanpast, of dit nu een afbeelding, tabel, video of tekst is.
 • De unieke admin-widget, een regelpaneel waarmee je snel kunt schakelen tussen de voorkant en achterkant van de website. Daarmee kan de pagina aan de voorkant bekeken worden zonder dat deze voor de bezoekers zichtbaar is. Of om het verschil te bekijken tussen de bewaarde versie en de gepubliceerde versie van de bewuste pagina.
 • Uitgebreide handleiding met uitleg hoe het Ads-systeem werkt en tips over hoe je content maakt die goed scoort in zoekmachines.

Zoekmachine vriendelijk

Bij alle keuzes die gemaakt zijn bij de ontwikkeling van het Ads-systeem is er rekening gehouden met de eindgebruiker ‘uw bezoeker’. Met dit CMS-systeem maakt u pagina’s aan zonder inline-code. Dit is uniek voor CMS-systemen, en daarom erg zoekmachine vriendelijk.

Eigenschappen van het Ads-systeem.

 • Korte laadtijd van website (snelle website)
 • Op elk computersysteem, apparaat en met alle browser toegankelijk
 • Interne Error-structuur waardoor een bezoeker, als deze een url invult die bijvoorbeeld niet meer bestaat, altijd op de website blijft en toegang houdt tot het menu. Daarmee wordt de prikkel om de website te verlaten flink beperkt.
 • De urls die gemaakt worden door pagina's aan te maken zijn zoekmachine vriendelijk
 • Het gebruik van afbeeldingen binnen het systeem is op zo’n manier ingericht dat deze nooit groter zijn dan dat ze worden afgebeeld. Hierdoor wordt onnodig dataladen voorkomen. Dat maakt de pagina’s snel maar ook vriendelijk voor de bezoeker met een data-pakket.
 • Een uitgebreide handleiding, met tips over het aanmaken van content voor de gebruiker, rekening houdend met zoekmachines.
 • Elke versie van het Ads-systeem is een aangepaste versie, speciaal gemaakt naar uw wensen.

Voor elk budget is er een oplossing

Een goede website hoeft geen duizenden euro's te kosten, maar het mag natuurlijk wel. U bepaalt wat het budget is en samen kijken we wat het beste aansluit bij uw wensen en uw budget. Hieronder ziet u een paar voorbeelden zodat u een indicatie heeft van wat er binnen verschillende budgetten mogelijk is.

klein budget

Omdat niet iedereen hetzelfde budget kan of wil uitgeven aan een website, is het systeem zo gebouwd dat u al met een minimum systeem van start kunt gaan. U kunt dan pagina's aanmaken en vullen met content, en u krijgt een standaard contactpagina. Wanneer u voor het standaard sjabloon kiest betaal u slechts € 824,- inclusief 1 jaar domeinregistratie, 1 jaar hosting en dagelijkse back-ups en SSL-certificaat (https), vanaf het tweede jaar kost uw website nog maar 11,- per maand.

Gemiddeld budget

Heeft u behoefte aan meer functionaliteit, dan biedt Ginolica de mogelijkheid om het minimale systeem uit te breiden met kant-en-klare modules. Zo kunt u kiezen uit de;

Mocht u naast het minimale Ads-systeem voor al deze modules kiezen, en weer voor het standaard sjabloon. Dan betaald u het eerste jaar € 1584,- inclusief 1 jaar domeinregistratie, 1 jaar hosting en dagelijkse back-ups en een SSL-certificaat, vanaf het tweede jaar kost u website nog maar 11,- per maand.

Groter budget

Heeft u een groter budget en wilt u uw website helemaal laten aanpassen naar uw eigen smaak of dat van uw doelgroep, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. We kunnen dan samen naar de wensen kijken qua uiterlijk en qua functionaliteit. De standaard kosten zijn dan hetzelfde, alleen betaalt u een meerprijs gebaseerd op een uur prijs afgerekend per 5 minuten.