Statische website

Een statische website is een website waarvan de inhoud vast staat en niet door de eigenaar zelf via een systeem aangepast kan worden.

Voor Wie?

Een statische website van Ginolica is de ideale oplossing voor ondernemers die bezig willen zijn met hun eigen activiteiten en niet met het bijhouden van hun website. Zeker als er niet vaak iets moet worden veranderd is dit een goede optie.

Wat krijgt u?

Nadat we in een vrijblijvend gesprek uw wensen in kaart hebben gebracht, en tot de conclusie gekomen zijn dat de statische website een goede optie voor u is, krijgt u een website op een eigen domein. Deze bestaat uit het aantal pagina's dat voor uw doel(en) wenselijk is. inclusief één jaar hosting en domeinregistratie.

Deze website wordt voorzien van een modern uiterlijk. Hij werkt op alle apparaten, in elke browser en is zoekmachine vriendelijk.

Meer informatie: Voor elke oplossing geldt, Werkwijze

Wat zijn de kosten?

Een statische website kost ongeveer € 300,- a € 800,-
Veel hangt af van het aantal pagina's, of de website qua uiterlijk aangepast moet worden aan de huisstijl en wat er eventueel voor extra wensen ontstaan tijdens het ontwikkelen van de website.

Bij grote projecten is het mogelijk om een vaste prijs af te spreken.

Afhankelijk van wat uw wensen zijn krijgt u eerst een offerte en na het goed keuren van deze offerte wordt het ontwikkelen gestart.

Meer informatie: Prijzen

Samenvatting

  • U betaald slechts voor wat u nodig heeft.
  • Geen ingewikkelde systemen die u uzelf eigen moet maken
  • Lage jaarlijkse kosten
  • Geheel op maat gemaakt binnen uw budget
  • Goede structuur waardoor uw website goed gevonden wordt op het internet
  • Persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Door te kiezen voor een dienst van Ginolica, heeft u een extra persoon in uw team die mee denkt over hoe u uw product of dienst het beste op het internet kunt promoten en/of aanbieden. U krijgt advies als u dat wenst en de website wordt zodanig ontwikkeld dat u uw doelen kunt bereiken.
  • Behalve het aanleveren van content heeft u geen omkijken naar uw website, waardoor u zich geheel op uw onderneming kunt richten.
  • Al een website mogelijk vanaf € 300,- (inclusief 1 jaar hosting en domeinregistratie)