Hybride website

De scheiding tussen dynamische en statische websites is in de praktijk niet altijd even handig. Soms is het wenselijk om een website te laten ontwikkelen die een beetje van beide heeft.

Dynamische website met statisch tintje

In principe is het mogelijk om voor elke specifieke wens een plug-in of module te maken zodat u alles zelf op uw website aan kunt passen.

Maar in sommige gevallen kan het echter slimmer zijn om het door Ginolica te laten doen.

voorbeeld

Stel u wilt een slider op uw website die om de paar seconden een andere beeld laat zien, met een tekst waarom uw bezoeker met u in zee zou moeten gaan.

Als u deze slider slechts 1 keer per jaar aanpast en dit een 1/2 uur in beslag neemt. Dan kan het al snel voordeliger zijn, om dit door Ginolica te laten doen. U betaald dan een 1/2 uur voor het aanpassen in plaats van een uur of 5 ontwikkelwerk (schatting) dat nodig is om deze functionaliteit in een module of plug-in te stoppen.

Statische website met dynamisch tintje

Geheel verzorgd, maar met een vrij gedeelte. Ginolica maakt en verzorgt uw site, maar daarnaast wilt u een pagina of gedeelte binnen uw site om zelf te beheren.

voorbeeld 1

U wilt een blog bijhouden van uw activiteiten.

voorbeeld 2

U geeft wekelijks workshops of symposia en wilt deze aankondigen.

voorbeeld 3

U heeft een massage-salon en wilt u klanten de mogelijkheid bieden om op uw website te kunnen zien welke tijden nog beschikbaar zijn.